Header

Games

The Minish Cap

RELEASEDATUM: 12.11.2004 CONSOLE: Game Boy AdvanceOntdek de magie van The Minish Cap!

De koning van Hyrule stuurt Link op een ongelooflijke reis die hem zal meevoeren naar plaatsen die alle verbeelding teboven gaan. Dankzij de magische kracht van het geheimzinnige hoofddeksel The Minish Cap slaagt Link erin tot kabouterformaat te krimpen en de betoverende wereld te ontdekken van het Minish volk: piepkleine wezens die recht onder zijn voeten hun bestaan hebben opgebouwd!

Geef je ogen de kost in dit spiksplinternieuwe avontuur voor de Game Boy Advance waarin de subliem uitgewerkte gameplay je Hyrule met nieuwe ogen laat bekijken. Vaati de windmagi√ęr heeft Princess Zelda te pakken gekregen en dreigt het koninkrijk Hyrule opnieuw in een allesverwoestende chaos onder te dompelen. Aan Link de taak om dit meedogenloze plan te dwarsbomen, met The Minish Cap en vele andere unieke voorwerpen in zijn uitrusting  - en natuurlijk voorzien van een stel klassieke favorieten.

Verzamel de resten van de Kinstones en smeed ze opnieuw samen om verborgen schatten bloot te leggen. Ga op zoek naar de magische nieuwe voorwerpen die in deze vreemde wereld voor het oprapen liggen. Maak je de zuigkracht van de Gust Jar meester en graaf de meest onvoorstelbare rijkdommen op met de Mole Mitts. Dankzij Links nieuwe vermogen zo klein als een kabouter te worden krijg je toegang tot plekken die je nooit voor mogelijk had gehouden!