Header

Games

Oracle of Seasons

RELEASEDATUM: 05.10.2001 CONSOLE: Game Boy ColorOog in oog met de natuur en het verloop van de seizoenen raakt Link opnieuw verwikkeld in een onvoorstelbaar avontuur.

Nadat hij op magische wijze naar de geheimzinnige wereld genaamd Holodrum wordt getransporteerd, is Link getuige van hoe de op macht beluste generaal Onox een gigantische storm veroorzaakt en het Oracle of Seasons ontvoert. Zij is de beeldschone danseres Din wiens gaves Onox inzet om de wetten der natuur volledig overhoop te halen en Link lijkt de enige te zijn die de orde in het land kan herstellen.

In dit klassieke avontuur voor de Game Boy Color kom je zowel oude als nieuwe gezichten tegen: de Gorons komen opnieuw tevoorschijn maar ook maak je kennis met de geheimzinnige Subrosians - en zelfs een boksende kangoeroe die naar de naam Ricky luistert! Het voornaamste voorwerp in je uitrusting is de Rod of Seasons, waarmee je in een oogwenk de seizoenen laat verspringen en zo de wereld om je heen verandert om de meest uiteenlopende puzzels op te lossen..

Oracle of Seasons en het hieraan verwante Oracle of Ages vullen elkaar op unieke wijze aan. Speel een van de spellen uit en verwerf een wachtwoord dat je in het andere spel verder laat gaan met een deel van je verzamelde uitrusting. Sterker nog, het verloop van de  gebeurtenissen in de ene game speelt een rol in de beleving van de tweede, zodat bijvoorbeeld sommige personages zich gedane zaken zullen herinneren.

Mystieke zaadjes die je tijdens je tocht zult verzamelen voorzien je van nieuwe vermogens: leer dieren naar je toe te lokken met de Seeds of Scent of laat je verrassen door de uiteenlopende effecten van de Seeds of Mystery. Zoek de verborgen essenties der natuur bij elkaar en reken af met de legers van Onox in een overdonderend avontuur dat dat de Game Boy Color tot het uiterste laat gaan.