nintendo Wii U

Spelen

Ontdek een wereld vol levels!

Druk tijdens het spelen van een level op om de game te pauzeren.

Probeer eens een paar levels uit!

Missie met 10 Mario's

Een reeks van acht levels die je met tien levens moet zien te voltooien. Deze stand kun je ook spelen wanneer je niet met het internet bent verbonden, en de voltooide levels worden aan de voorbeeldlevels van Levelbot toegevoegd. Als je deze spelstand verlaat of al je tien levens verliest, moet je opnieuw beginnen. De levels zijn echter iedere keer anders, dus het loont zich om het nog een keer te proberen!

Levelwereld

Maak verbinding met het internet en speel levels die door andere gebruikers zijn gemaakt. Als je tijdens het spelen het pauzemenu opent met , kun je op ieder moment een ster aan de levels geven. Je kunt ook de instellingen aanpassen.

Missie met 100 Mario's

Een eeuwig veranderende reeks levels!

In deze stand speel je een aantal aanbevolen levels van andere gebruikers achter elkaar. Als je denkt dat een level te moeilijk is, kun je het overslaan door het scherm aan te raken en een sleepbeweging te maken, of door -/SELECTボタン ingedrukt te houden. Je begint met maar liefst honderd levens, en je voortgang wordt automatisch opgeslagen wanneer je een level voltooit.

Levels

Zoek levels in vier verschillende categorieën!

Raak de knipperende vakjes aan!

Makers

Hier kun je alle levels van bepaalde gebruikers vinden.

Raak de knipperende vakjes aan!

Officiële levels

Officiële levels voor iedereen!

Raak de knipperende vakjes aan!