nintendo Wii U

Vragen en antwoorden

Kijk hier als je ergens niet uitkomt.

V. Hoe verander ik de lengte van een level?

A. Raak in het levelbewerkscherm het F-pictogram aan en sleep het naar links of rechts.

V. Hoe speel ik de levels die mijn vrienden of familie hebben gemaakt?

A. Door je vrienden en familie als favoriete gebruikers toe te voegen kun je altijd hun nieuwste levels zien en spelen. Levels worden voor elke gebruiker apart opgeslagen, dus je moet dit ook doen voor de spelers die van hetzelfde Wii U-systeem gebruikmaken.

V. Hoe voeg ik andere makers als favoriet toe?

A. Raak aan in hun profiel.

V. Hoe wis ik een level dat ik heb geüpload, van de server?

A. Wil je het echt wissen? Als je het zeker weet, kun je het level wissen onder GEÜPLOADE LEVELS in je eigen profiel.

V. Ik had een level geüpload, maar ik zie het niet meer staan. Waar is het gebleven?

A. Levels die wat minder populair zijn, moeten we helaas na verloop van tijd van de server verwijderen. Hoe meer sterren je levels krijgen, des te kleiner is de kans dat je levels verdwijnen! Levels kunnen ook worden verwijderd als ze de Nintendo Network-gedragscode overtreden.

V. Wat zijn die munten naast de vlag van mijn land?

A. Dat zijn de medailles die je hebt gekregen voor het aantal sterren dat andere gebruikers aan jouw geüploade levels hebben gegeven.

V. Hoe zoek ik naar een level met behulp van de level-ID?

A. Kies LEVELS in de levelwereld en raak vervolgens het vergrootglas rechtsboven in het scherm aan. Daar kun je de level-ID invoeren.

V. Hoe kom ik aan meer elementen voor het maken van levels?

A. Door steeds meer levels te maken ontvang je geleidelijk meer nieuwe levelelementen.

V. Ik kreeg te zien dat ik geen levels meer kan uploaden...

A. Aanvankelijk kun je slechts tien levels uploaden. Naarmate je meer medailles verdient, gaat dit aantal echter omhoog!

V. Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen met het maken van een level...

A. Probeer eerst eens 'Missie met 10 Mario's' te spelen om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Kijk daarna eens of je levels van andere gebruikers kunt downloaden om die vervolgens zelf te bewerken.

V. Ik heb niet bepaald een leuke dag vandaag...

A. Tja, iedereen heeft jammer genoeg wel eens een mindere dag, maar probeer je gewoon te focussen op de leukere dingen! Misschien heb je wel een leuk level gemaakt, of misschien heb je een nieuwe maker gevonden om aan je favorieten toe te voegen, of heeft iemand wellicht een ster gegeven aan een van jouw levels? Het zijn soms de kleine dingen die je net dat beetje vrolijker kunnen maken! O, en hopelijk heb je morgen een fantastische dag!

V. Ik haat spruitjes.

A. Eh... Heeft... dat iets met deze game te maken? Is het überhaupt een vraag? Nou ja, hoe dan ook, smaken verschillen! Zo zijn er misschien ook wel levelelementen die je bijna nooit gebruikt. Probeer eens te zien of je juist die elementen een keer in een level kunt stoppen!

V. Die vrouw die ik overal in deze handleiding zie... Wie is dat eigenlijk?

A. Dat is Mashiko. Zij weet echt van alles over deze game, maar ze moet zelf ook nog veel leren over het maken van leuke levels. Je kunt haar van dichtbij bekijken door (de rechterstick op de Wii U GamePad) naar boven te bewegen. Druk op voor haar oorspronkelijke formaat.